Title
Intensyfikacja produkcji żywności : sesja naukowa, 29-30 IX 1980. Sekcja I, Sekcja II, Sekcja III, Sekcja IV, Ekologiczne podstawy produkcji roślinnej. Doskonalenie produkcji zwierzęcej. Optymalizacja i organizacja w przetwórstwie żywności. Technika i organizacja w produkcji żywności
Place of publication
Olsztyn :
Year of publication
1980.
Volume
4 cz. (208 s., [2] k. tabl. ; 213 ; 223 ; 183 s., [3] k. tabl.) ;
Object passwords
Przemysł rolno-spożywczy
245
%a Intensyfikacja produkcji żywności :
%b sesja naukowa, 29-30 IX 1980.
%n Sekcja I,%n Sekcja II,%n Sekcja III,%n Sekcja IV,
%p Ekologiczne podstawy produkcji roślinnej.%p Doskonalenie produkcji zwierzęcej.%p Optymalizacja i organizacja w przetwórstwie żywności.%p Technika i organizacja w produkcji żywności /
260
%a Olsztyn :
%b ART,
%c 1980.
300
%a 4 cz. (208 s., [2] k. tabl. ; 213 ; 223 ; 183 s., [3] k. tabl.) ;
%c 24 cm.
650
%a Przemysł rolno-spożywczy
650
%a Rolnictwo ekologiczne
655
%a Materiały konferencyjne